Lidwien Kempkens
Martensbongerd 22
6836 EJ Arnhem

026 - 32 71 282
06 - 51 884 789
 
 
 
 


Stuur een mail

Openingstijden:

ma:09:00 - 21:00
di:09:00 - 19:00
wo:13:00 - 21:00
do:18:00 - 21:00
vr:09:00 - 21:00
za:09:30 - 13:00
zo:gesloten


KvK nummer:
09156391


BTW nummer:
NL089529649B0

Welkom bij Schoonheidsspecialiste Arnhem


 
afbeelding

 

afbeelding

Microdermabrasie

 

Microdermabrasie is een methode waarbij de huid door middel van kirstallen wordt behandeld.

 

Microdermabrasie

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk kunnen beschadigen. Hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei- of zwangerschapsstriemen zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden of een belemmering kunnen zijn in het dagelijks functioneren. Met micro-dermabrasie kunnen deze huidbeschadigingen tot een minimum terug gebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden.

 

Hoe werkt micro-dermabrasie?
Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

 

Behandelingen

Walk On biedt zowel éénmalige als kuurbehandelingen aan. Iedere standaard behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

De micro-dermabrasie start in kuurverband met behandelingen om de 2 tot 3 weken (afhankelijk van de huid) tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. De behandeling op zich is intensief. U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren.

Na de behandeling kan de huid iets trekkerig aanvoelen en enige roodheid vertonen. Om dit gevoel te verzachten en de herstelling van de huid te bevorderen worden een serum en lotion (standaard behandeling) aangebracht.

Extra opties:

- De microdermabrasie kan ook gecombineerd worden met de Dermashaper. De microdermabrasie wordt dan 1x per 3 weken ingezet terwijl de Dermashaper 1x per week wordt ingezet. Dit is een topkuur met uitzonderlijke resultaten! 

 

We zetten alle Micro-dermabrasie toepassingen voor u op een rijtje:
- Huidverjonging
- Anti-rimpel behandeling
- Huidverfrissing ( rokershuid en doffe huid)
- Pigment- en ouderdomsvlek verwijdering
- Verzachten littekens (snij- en brandwonden)
- Behandelingen striae ( zwangerschapsstriemen)
- Vermindering hardnekkige acne

- Vervaging acne littekens

- vette en dikke huid

- vermoeide huiden

- grove porën


-